Skydelære, analog og digitalt.

Køb ny digital og analog skydelære fra f.eks. Diesella hos Smedjeriet! Vi har et stort udvalg i analoge og digitale skydelærer i høj kvalitet og hurtig levering.

Skydelæret er et præcisions måleværktøj der kan aflæses med 0,1 mm nøjatighed, nogle endda med 0,01 nøjagtighed. Selve skydelæret er  opbygget af en lineal med millimeter inddeling og en fast kæbe for den ene ende. På linealen er monteret en glider (skyder) med en opbygning symmetrisk med den faste kæbe. Begge har yderst en måleæg (kniv), en måleflade og i nakken en modsat rettet måleæg (målespids). På skyderen er endvidere en fjederklemme, der i uaktiveret tilstand stand holder skyderen fast og en tunge (dybdemål), der glider i en notgang på bagsiden af linealen. På grund af denne opbygning kan skydelæren bruges til flere typer opmåling, såsom udvendigt måling, indvendigt måling, måling af bunddiameter i gevind og dybdemåling.

Udover det gængse skydelære, finder du også et stort udvalg af digitale, specielle skydelære og dybdemålere  denne kategori.