Om Smedjeriet

Hvem er vi? – Læs mere om Smedjeriet her

Smedjeriet er en familie virksomhed som blev startet i 1991 af Lene og Jan Nordstrøm.

I begyndelsen havde vi lokaler, en smule uden for byen Faxe, som ligger på sydsjælland. Herfra solgte Jan og Lene hestesko til de lokale beslagsmede, samtidig med at Jan stadig bedrev sit gamle erhverv som Beslagsmed.

Med tiden begyndte bygningerne i Faxe at blive for trange og i 1998 rykkede Jan og Lene Smedjeriet i til Haslev, hvor vi stadig ligger i dag. De ekstra kvadratmeter var tiltrængte og det åbnede op for flere varer og anderledes varegrupper end blot hestesko. Derfor handler vi i dag også med andet værktøj og maskiner, dog hovedsageligt inden for metalbranchen. Vores butik er i dag fyldt med interessant håndværktøj og specialvarer, som man ikke ser ret mange steder i landet.

I 2010 blev sønnen Anders udlært som Tømrer, men ønskede ikke at fortsætte med faget og begyndte derfor stille og roligt at arbejde mere og mere med i den daglige drift i Smedjeriet. Det fungererede glimrende og den lille virksomhed blev et familie medlem rigere. I de følgende år blev sortimentet udvidet og pladsen mere og mere trang og i 2016 ændrede vi strukturen på vores lager, så vi kunne øge vores butiks størrelse med 50%. Den nye afdeling er primært til beslagsmede og her finder du et kæmpe udvalg af hestesko, hesteskosøm, såler, smedeværktøj og meget mere tilbehør til beslagsmede.

I sommeren 2017 gik Jan desværre bort og vi ansatte derefter den første medarbejder som ikke havde familiære relationer. Han hedder også Jan, dog med efternavnet Breining.

 

I dagligdagen vil du møde følgende personer i Smedjeriet:

Lene Nordstrøm

 

Lene bestrider det daglige bogholderi og betjener kunder i butikken og via telefon.

 

Jan Breining

Jan Breining Smedjeriet

Jan blev ansat i efteråret 2017 og sørger for at hjælpe kunder i den fysiske butik og på nettet, besvare mails, opdatere webshop og støtte op om den daglige drift.

 

Flemming Nielsen

Flemming er startet i Smedjeriet i foråret 2022. Flemming kan du møde når du besøger os i vores butik, eller kontakter os via mail og telefon.

 

Anders Nordstrøm

Anders Nordstrøm Smedjeriet

Anders servicerer mange af vores faste kunder, besvarer mails, foretager indkøb og opdaterer webshop.

 

Walborg

Firmaets kontorhund der holder alle oppe på tæerne og sørger for at alt kører som det skal. Walborg har flere gange udmærket sig ved at blive kåret til månedens medarbejder. 🙂

 

Butikken. 

Vi har en fysisk butik, beliggende i Haslev samt tilhørende webshop. Du kan finde vores kontaktinformationer her.

Se billeder af butikken herunder: