Hestesko & tilbehør

Hos Smedjeriet lever vi af at sælge hestesko. Vi er derfor en god partner og leverandør til alle behov. I dag er vi grossister til rigtigt mange beslagsmede og sælger også til private i hele Danmark.

Vi lagerfører fra alle de største mærker, såsom Werkman, Kerckhaert og Mustad.

Vi har solgt hestesko siden vi åbnede butikken i 1991 og siden da er der gået mange tons ud igennem butiksdørene og på hestenes hove. Så vi besidder derfor en god del produktkendskab og kan nemt hjælpe dig til finde den rigtige sko.

Men hvorfor en hestesko i jern?

Det u-formede stykke jern som sømmes på hestens hov, er ikke ligefrem en ny eller innovativ opfindelse. Det har været i brug de sidste 2000 år. Selvom konceptet selvfølgelig er blevet meget forfinet, er princippet i den åbne jernsko, helt den samme. Grunden til at man holder fast i en hestesko af jern er mange. Selvom man nu har udviklet hestesko i plast, gummi eller andre materialer, så er 4 stk hestesko i jern, stadig det mest alsidige, slidstærke og ikke mindst det billigste produkt der findes. Smeden kan på stedet ofte tilrette en jernsko til netop den hest han skal sko og kan tilpasse skoen til mange forskellige scenarier som skader, skævt slid med mere..

Udover almindelige sko i jern, har vi også hestesko i aluminium. De benyttes ofte til heste med skader og et beslag med aluminium kaldes ofte et syge-beslag. Aluminium er lettere end jern og der kan være en klar fordel ved en genoptrænings periode at benytte en lettere sko med en special form.

Vi har også et bredt udvalg af hestesko i plast og gummi, for tiden er Ølløv skoen et populært beslag, men der findes også plastskoen Easywalker som er et godt alternativ.

Til trav- & gallop heste benyttes der helt andre typer hestesko. De er ofte både er smallere og tyndere, for at spare på vægten. Det kan give en klar fordel i et ræs og der spekuleres meget i at forbedre skoene. Så hesten selvfølgelig kan komme endnu hurtigere frem.

ER DU BESLAGSMED !!
KONTAKT OS FOR ENGROS PRISER SAMT MÆNGDE RABATTER.