Grøn Kemi

Vil du også udskifte mere af den klassiske kemi med en mere grøn løsning, som ikke er fyldt med faresymboler og besværlig håndtering?

Se vores udvalg af Grøn Kemi fra b.la. VEIDEC, som udvikler produkter med princippet, at det skal være så sundheds- & miljøvenlig som overhovedet muligt. Både for dig, og dine kollegaer og miljøet.

Men er er det grønne alternativ så lige så effektivt, som de klassiske kemi-produkter? – JA!

Der er sket meget i udviklingen indenfor Grøn Kemi, og i de senere år er det lykkedes, virkeligt at hæve niveauet på effektiviteten. Du vil dog måske opleve at de grønne produkter skal have lov til sidde og ”arbejde” lidt længere tid i nogle tilfælde.

Du vil højst sandsynligvis også opleve at du også kan mindske dit udvalg af kemiske produkter og flere af Veidecs produkter kan erstatte en hel serie af klassiske kemi, pga af de mange anvendelsesmuligheder.

SPAR TID OG PENGE. 

Man har ikke brug for flere lægeundersøgelser, når man anvender Grøn Kemi produkter fra Green World serien , og man skal ikke på dyre sikkerhedskurser – Green World produkter fra Veidec er ikke markeret med nogle skadelige piktogrammer.

Green World-symbolet repræsenterer også økonomiske fordele, da man ikke har brug for omkostningskrævende sikkerhedstræning eller investering i beskyttelsesudstyr eller installationer. Mange af Veidecs Green World produkter har også mange anvendelsesmuligheder, hvilket betyder, at man kan reducere antallet af kemiske produkter på hylden.

HJÆLP MILJØET – OG ISÆR DIT NÆRMILJØ

Produkter indenfor Grøn kemi indeholder en maksimal mængde af kvalitetsstoffer, som får dem til at række længere. Derved minimeres dine omkostninger samtidig med, at man bidrager til et bæredygtigt klima. Mere kvalitets indhold i produkterne betyder mindre forbrugt råmateriale og et reduceret behov for transport – godt for miljøet og din pengepung!

Når vi taler om miljøet, refererer vi for det meste til skoven, bjergene, søerne og havene, men vi glemmer ofte vores nærmiljø; det miljø, som vi som individer interagerer med på en daglig basis.

Med den grønne kemi fra Veidec stræber vi efter at udvikle produkter, som ikke har en negativ påvirkning på hverken vores nærmiljø eller det store miljø, vi alle har et ansvar for. Ved at anvende Green World produkter, arbejder man med produkter, der sætter dit helbred og vores miljø i fokus uden at gå på kompromis med kvalitet. Når man anvender Green World produkter, kommer der ingen gemte omkostninger i form af hudreaktioner, allagier eller andre sundhedssygdomme som ellers kunne forekomme. Da der ikke er nogle skadelige piktogrammer på vores produkter, skal man ikke bruge penge på sikkerhedsudstyr eller sikkerhedsinstallationer i sin produktion.

 

Viser alle 12 resultater