Beslagsmed

Vi, hos Smedjeriet, er totalleverandører til beslagsmede og har været det siden 1991. Vores erfaring betyder vi har er en kompetent og et sikkert valg som samarbejdspartner der alid har de rigtige varer på hylderne. Vi er klar til hurtigt og korrekt levering – uanset om du skal bruge et enkelt æske hesteskosøm, eller 50 kasser hestesko.  

Vi har altid mange tons hestesko på lager og tilbyder et bredt sortiment fra de førende mærker som, Werkman, Mustad og Kerckhaert og vi opdaterer løbende vores varelager når der kommer nye modeller af sko ind. Derudover finder du også et bredt udvalg af specialsko og sygebeslag i både jern og aluminium fra mærker som Jim Blurton, JMD, Colleoni med flere. 

De vigtigste redskaber for beslagsmeden – udover sine egne hænder – er det værktøj han eller hun bruger. Hos Smedjeriet har vi alt værktøj til skoning af heste både til den professionelle og dig som vil vedligeholde hovene imellem beslag-perioderne.

Vi har flere kvaliteter, varianter og forskellige priser – alt efter dit behov. Vi har sammensat flere pakker med værktøj, som f.eks vores ‘’tabt-sko sæt’’ så du let kan finde det mini-sortiment som du har brug for.

Se kurv “3D Taster analog Ø12 mm skaft (sort urskive)” er blevet tilføjet til din kurv.