Blundstone Støvler

Vi har forhandlet Blundstone støvler i over 20 år og har et bredt udvalg af almindelige Blundstone støvler og Blundstone sikkerhedssko. Forkæl dine fødder med de Originale Australske Blundstone Boots. Du får et par støvler der er super robuste og er fremstillet i en god kvalitet af kraftigt læder.

Alle støvler er med elastiske sider, som giver en super god pasform på langt de fleste fodtyper. Alle støvlerne har også den ikoniske strop ved hælen. Du kan dermed nemt hive støvlerne af og på uden at skulle binde snørebånd. 

De fleste håndværkere har brug for et par solide sikkerhedssko, der kan holde til lidt af hvert. Om du er murer, tømrer, elektriker, beslagsmed eller om du bare vil passe på dine tæer, så tag et kig på modellerne 122 & 910. De to modeller er begge S3 godkendte, hvilket betyder at de leveres med sømværn, tåkappe og er vandafvisende. Vi lagerfører altid de fleste størrelser på vores lager.

En af de nyeste tiltag er Blundstone støvler til børn – de fås i brun og sort læder og levereres fra størrelse 24 til 35.

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om hvilken støvle du skal vælge, så må du endelig kontakte os.

Viser alle 8 resultater