Thrush-Buster til behandling af sur stråle

199,00 DKK
159,20 DKK (ekskl. moms)

Thrush-Buster er vores bedst solgte plejemiddel til bekæmpelse af sur stråle. Thrushbuster  er foretrukket af mange danske Beslagsmede som benytter det dagligt til at behandle sur stråle. Husk det er vigtigt at rense godt op i strålen inden du påfører Thrush busteren.

  • Behandling ca. 2-4  gange om ugen ved sur stråle.
  • 59 ml.

Beskrivelse

Hvad er sur stråle? 

Sur stråle er en svampeinfektion som er meget ildelugtende. Infektionen sidder på undersiden af hoven, hvor den nedbryder strålens væv.

Hvordan får min hest sur stråle? 

Sur stråle opstår ofte i uhygiejniske boksforhold, hvor strøelsen er urin-gennemblødt det meste af dagen. Derudover er heste med forsnævrede eller forvoksede hove er også mere modtagelige for sur stråle. En hest der er kronisk halt på grund af af et andet problem vil ofte også have sur stråle i hoven af det halte ben. En hest som står i våde og muldrede fold-forhold, er ofte også udsatte for sur stråle.

Men selv under gode boks- & fold forhold kan der alligevel opstå sur stråle, hvis hoven ikke renses og rengøres. Det er derfor vigtigt, at tjekke din hests hove jævnligt.

Hvordan bekæmper du sur stråle? 

Det er vigtigt at du forsøger at ændre på et af de forhold som giver sur ståle. Det nytter ikke noget at behandle imod sur stråle, for at derefter at sætte hesten i uhygiejniske boksforhold igen.

Derudover er det vigtigt at der bliver renset godt op i strålen inden påførelse af  Thrush Buster. Du kan bruge en stiv børste til at at børste strålen og område omkring strålen rent og tørt. Husk, at du ikke vil få den ønskede effekt, hvis du blot hælder Thrush-Buster oven på strålen.

Det er vigtigt at behandle i dybden med Thrushbusteren. Det kan gøres ved at stikke spidsen af flasken ned i strålekløften og trykke væske ud.

Du kan derefter forsigtigt stoppe lidt vat ned ned i kløften med en ren hovrenser og evt. væde vattet med Thrush-Buster. Vattet falder ud af sig selv i løbet af en dags tid når hesten bevæger sig.

Ved alvorlige angreb behandles hesten ca. hveranden dag indtil at ophelingen sker nedefra. Det er vigtigt ikke at ”lukke” den sure stråle inde, ovenfra.

Hvorfor anbefaler vi Thrush-Buster? 

Udover det er effektivt, benyttes Thrush-Buster dagligt af Beslagsmede i hele Danmark, som kender og har brugt produktet i flere år.  Det giver dig en sikkerhed for at få en effektiv behandling af din hests sure stråle.

 

 

 

 

Yderligere information

Vægt1000 g

Du kunne også være interesseret i…