IP68 Bordvægt med kabinet i rustfrit stål

1.556,50 DKK1.975,00 DKK

IP68 vandtæt – vægten kan klare og modstå nogle af de mest hårde miljøer og efterfølgende vaskes helt ren når dagen er slut

Velegnet i våde, fugtige og støvede omgivelser som fx. bagerier, bryggerier, fiskeindustrien med mere

Vælg mellem 3, 6, 15 og 30 kg

Vælg herunder:

Ryd
Varenummer: 18560280-1 Kategori: Brand:

Beskrivelse

IP68 Bordvægt med kabinet i rustfrit stål

Vi præsenterer en best-seller inden for rustfrie bordvægte!

Vandtæt i henhold til IP68-klassifikationen betyder, at vægten kan klare og modstå nogle af de mest hårde miljøer og efterfølgende vaskes helt ren når dagen er slut. Vægten drives af et internt, genopladeligt batteri (mindst 30 timers kontinuerlig brug). Kan fås i 4 forskellige kapaciteter. Denne type vægt anvendes særligt inden for fødevare- og drikkevareindustrien. IP68-klassifikationen gør især vægten ideel til brug indenfor bagerier, bryggerier, fiskeindustrien mv. Anvendes i mange andre våde, fugtige eller støvede omgivelser.

Den høje nøjagtighed, klare skærm og det faktum, at den kan rengøres grundigt efter brug, betyder at den er meget velegnet til disse opgaver. Bordvægtens skal er lavet af rustfrit stål, og er forsynet med et internt genopladeligt batteri. En almindelig strømforsyning, som kan opbevares inde i et lille rum under vægten, medfølger også.

IP68 Bordvægt med kabinet i rustfrit stål har et klart og tydeligt rødt LED digitalt display både for og bag.

Vægten kan endvidere anvendes som tællevægt og til kontrolvejning via en høj/lav kontrol funktion. Vægtens kraftige, holdbare og vandtætte design kombineret med veje-, tælle- og kontrolfunktion gør at vægten kan anvendes som køkkenvægt, pakkevægt, laboratorievægt mv. og giver brugeren utroligt meget værdi for pengene.

Produkt type Bordvægt IP68
Længde 285 mm
Højde 115 mm
IP tæthedsgrad IP68
Minimums vægt 20 g
Display type LED display (rød farve)
Vejeplade 225 x 190 mm
Kabinet Rustfrit stål
Bredde 235 mm
Net. vægt 3,600 kg
Brutto vægt 4,000 kg

 

Yderligere information

Vægt 2000 g
Vægt

, , ,