Hovkniv

Mangler du en ny hovkniv? Så er du kommet til det rigtige sted. Her finder du et stort udvalg af Hoknive og tilbehør i forskellige mærker og typer. Vi har blandt andet hovknive fra Double S, ICAR, DICK, Frost/Mora, Steven Beane, 3rd millennium og mange flere.

Der findes mange forskellige knive at vælge imellem og vi kan godt forstå hvis du ønsker lidt vejledning til at finde den rigtige kniv til dig.

Forskellen på vores knive ligger hovedsagligt i den kvalitet stål, skæret er lavet i. Det vil sige at de mere budgetvenlige knive ofte er produceret i en mere almindelige og billige ståltyper. De dyrere knive er produceret i højkvalitets stål, har været igennem flere hærdningsprocesser og ofte har håndlavet finsish. Det giver længere levetid og betyder også at du kan arbejde længere tid med kniven inden den bliver sløv.

En god og nem måde at slibe kniven op igen er f.eks. en diamantsliber. Her er det vigtigt at vælge en sliber som ikke er for stor, da den kan skal kunne slibe i krumningen i toppen af kniven.

Har du brug for hjælp til at finde den rigtige hovkniv, eller har vi ikke den du søger, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Viser 1–12 of 40 resultater