PROXXON

Proxxon producerer hobbymaskiner og håndværktøj i høj kvalitet. I produktsortimentet kan du finde produkter, såsom boresliber, MICRO-overfræser, dekupørsav, ringgaffelnøgle og topnøglesæt.
Proxxon er en global virksomhed med en historie, der strækker sig over 30 år. Virksomheden blev grundlagt i 1977 og har sit hovedkontor i Trier i Tyskland – deres produkter er i dag tilstede i mere end 80 lande.

Proxxon udvikler og producerer kvalitetsværktøj i hobby-, industri-, håndværks- og juvelsektoren, for som de selv siger: “Everything we do has a quality edge!”

Kerneværdierne er at levere den bedst mulige kvalitet inden for produceringen af værktøj. Endvidere sætter Proxxon ligeledes en ære i at levere en førsteklasses service. Disse to kerneværdier er centrale værdier for os i henhold til udvælgelse af samarbejdspartnere, hvorfor Proxxon´s sortiment var et oplagt valg at tilføje.

Proxxon har stor vægt på, at deres produkter skal være af førsteklasses kvalitet. Samtidig med må de ikke veje for meget og designet skal være enkelt og slim. Derudover er det også vigtigt, at alle deres produkter gør det nemmere for deres kunder, hvorfor de har fokus på, at deres produkter skal have en optimal ydeevne og være behagelige og nemme at anvende.

Hvad får du med Proxxon? Enkelt design, Førsteklasses kvalitetskomponenter, Værktøj, der har optimal ydeevne. Slim design, Produkter, der er nemme at anvende, over 30 års erfaring.
Kort sagt, får du produkter af første klasse, som er i et slim design, ligger godt i hånden og gør hverdagen lettere for dig.

Viser alle 4 resultater